tala_ata

Fa'amanatuina le 20 tausaga o le Thermoplastic Vulcanizate Manufacturer SILIKE!

IMG_20200519_091322(1)

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. o se atinaʻe faʻatekonolosi faʻafouina faʻatasi ai le R&D, gaosiga ma le faʻatau, faʻapea foʻi ma seFaumea Pa'u Vegan, Gaosi Pa'u Mauaina, Silicone Elastomer gaosi oloamaThermoplastic Elastomers Overmolding Manufacturer. Talu mai lona faʻavaeina i le 2004, o loʻo taulaʻi atu le SILIKE i le faʻaogaina o le silicone i le fanua o mea polymer, faʻapitoa i le faʻaleleia o le gaosiga o gaioiga ma mea i luga ole meafaitino, ma tuʻuina atu Mea Faʻatinoga ma Faʻamatalaga Faʻatinoga mo le alamanuia. Ina ua mavae le tele o tausaga o timuga ma le galue malosi, o oloa a le kamupani e talia lelei e tagata faatau ma le alamanuia, ma ua auina atu i fafo i le silia ma le 50 atunuu ma itulagi, ma oloa a le kamupani o loo i ai le tele o talosaga, oloa autu a le kamupani e aofia ai le silicone masterbatch. fa'asologa, fa'asologa o le pauta silikoni, fa'asologa fa'aopoopo fa'aopoopo silisikoni, feso'ota'iga fa'agaoioiga o mea uaea, ata tifaga lamolemole tatala masterbatch, fa'asologa e tete'e seevae, so'o e tete'e i totonu ole ta'avale maSi-TPV silicone-fa'avae thermoplastic elastomer faasologa, Si-TPV Suia Ma'ale'ale Slip Tpu Granules, Si-TPV Silicone vegan pa'u,Tpu ma'ale'ale Ata Ata Ata Mea——Si-TPV lagona puaa ata tifaga ma isi.

91753d7a9dbeb97d820988eed58a2d89_compress(1)
0930169d27ea25aaca7b7c1db3e4a9f8_origin(2)

O le luasefulu tausaga o le umi lea o se fa'ailoga fa'asolopito, o lo'o fa'aalia ai uiga o le tuputupu a'e tumau o Silike e ala i le mafiafia ma le manifinifi, paionia ma le fa'amalosi; luasefulu tausaga o le amplitude o le mileage kolosi, fuaina le malosi o le atinae fou a Silike e ala i le tausisia o le saoasaoa ma taimi, faaputuputu malosi ma aoina le malosi. Luasefulu tausaga, sili atu nai lo 7300 aso ma po, i le avea ai o se taitai alamanuia ma sili sili silicone palasitika tagata tomai faapitoa meafaitino, Silicone o loo pipii atu i taimi uma i le manatu o le 'silikoni fou, faʻamalosia le taua fou', 'faʻasaienisi ma tekinolosi fou, tulaga lelei ma le lelei, tagata fa'atau muamua, manumalo-manumalo galulue fa'atasi, fa'amaoni ma le matafaioi! "Matou te faʻamalosia pea i matou lava e faia ni oloa sili atu ma sili atu, faʻamalosia tagata faʻatau i lalo o le alamanuia, tuʻuina atu mea mataʻutia lanu meamata ma fofo faʻaoga, ma ua tuuto atu i le avea ma taʻutaʻua silikoni mafaufau-tank faapitoa i le lalolagi ma le tulaga faigaluega mo i latou oe. tauiviga.

Faʻatasi lima mo le luasefulu tausaga, fausia le lumanaʻi i tufuga

I le ogatotonu o Iulai, na faia ai e Chengdu Silike Technology Co., Ltd. le faʻamanatuina o le luasefulu tausaga ma le autu o le 'Lalima i Lima mo le Luasefulu Tausaga, Taumafai e Fausia le Lumanaʻi' e faʻafetai ai i tagata faigaluega na faʻatasi ma le kamupani i le mafiafia ma manifinifi i le aluga o tausaga ma faia le alualu i luma faʻatasi, ona o taumafaiga faʻatasi a tagata uma, o loʻo i ai le faʻamaoni a Silicone i le 'Passing through'. Ona o taumafaiga tuufaatasi a i tatou uma ua maua ai e Slico le tutumau o le 'oso atu i fa'alavelave' ma le susulu o 'le sami e lautele ma le lagi.ma le i'a'.

O le aʻoaʻoina mai le tala faasolopito o se auala poto e aʻoaʻo ai mai mea ua tuanaʻi. I le fa'amanatuina o le 20 tausaga, na o atu uma ai sui o le SILIKE i Xi'an, lea o lo'o i ai le afa o le tala fa'asolopito o Saina, e su'e fati anamua, e fa'alogologo i le fatu o tala fa'asolopito, ma lagona le tino ola pea ma le fa'avavau. o le afe tausaga o le talafaasolopito o Saina.

79489f4493fee55bb170908d269230c5
5fde27f9ebe69b646fb13131c2bf725d_compress
07e845752f6c96b06b53531af7a4b703_origin(1)
3223c61aa534d2df3513b1daed4d5dc5_compress
d19dbedd7ff79c7f77cb677a08134fb1_compress

Afai e iai le lanu o le faatuatua, e tatau ona mumu Saina. Sa matou savalia le talafaasolopito matagofie o Xiʻan, na matou o mai i Yan'an e toe asia mea mumu manatua, faʻalogo i tala mumu ma manatua pea le talafaasolopito. I le lumanaʻi, o le a tatou ola e tusa ai ma lo tatou faʻamoemoe muamua, faʻaauau pea ona agai i luma, tausisi i le faʻasaienisi ma tekinolosi faʻafouina, atinaʻe atili ma sili atu oloa, ma saofagā i le atinaʻeina o le malosi o Saina e ia i tatou!

O le 20 tausaga ua na o se ma'i o tamatamailima. Peitaʻi, e mafai foʻi e le 20 tausaga ona suia le la ma le masina mo se aso fou. O le savali i luga o le fati o taimi, o le lumanaʻi o le SILIKE o le a le faʻagaloina le uluaʻi faʻamoemoe, i galu matagi o le matagi ma galu, folau mautinoa, e faʻasaoina lava le malosi e le gata o le agai i luga, ma le poto ma le malosi e fatu ai se agavaa. o taimi o le matagofie o le faʻatinoga, mo le alamanuia i lalo ifo o le faʻamalosia o tagata faʻatau!

Taimi meli: Au-02-2024